Over Mij

Francien van der Wal

Wie ben ik?

Ik ben Francien van der Wal en ik kan je ondersteunen bij gezondheidsklachten en leefstijl verbetering.
Je bewustwordingsproces wordt gestimuleerd en laat je op een andere manier naar je klacht(en) kijken. Niet de klachten onderdrukken of symptomatisch bestrijden maar onderzoeken wat de werkelijke oorzaak is en deze bij de kern aanpakken.

Waar kan ik jou mee helpen?

Ieder mens is uniek. Wat voor jouw positieve resultaten oplevert, hoeft voor de ander niet zo te zijn. Vanuit mijn praktijk biedt ik verschillende mogelijkheden aan om vitaal en gezond door het leven te gaan.

Sinds 2010 combineer ik mijn praktijk voor Gezondheid en Welzijn met mijn werk als
verpleegkundige (BIG geregistreerd). Naast mijn werk in de reguliere gezondheidszorg kreeg ik steeds meer belangstelling om op een andere manier gezondheidklachten te behandelen. Dit heeft geleid tot het volgen van de vijfjarige opleiding Mesologie, die ik in 2012 heb afgerond met het schrijven van mijn casestudie over de ziekte van Lyme.

Contact

Mesologie

De opleiding mesologie is een brede scholing in de vakken orthomoleculaire geneeskunde, Ayurveda, Chinese geneeskunde (TCM) en homeopathie. In mijn praktijk pas ik vooral homeopathie, Ayurveda
en orthomoleculaire geneeskunde (vitaminen, mineralen, voeding en andere voedingsupplementen) toe. Na afronding van de Mesologie opleiding heb ik me, middels bijscholingen en masterclasses, in
verschillende richtingen verder bekwaamd.

Homeopathie

Naast de kennis die ik tijdens mijn Mesologie studie over homeopathie heb opgedaan, heb ik verschillende kortere en langere cursussen gedaan. Om nog meer kennis op te doen ben ik in september 2018 gestart met de opleiding tot klassiek homeopaat bij de Homeopathie Academie Nederland in Almelo.

Sensi therapie

is een krachtige behandelwijze waarbij niet de klacht maar jij als persoon centraal staat! Het geeft je de mogelijkheid inzicht te krijgen in je lichamelijke en/of emotionele klacht(en) en tegelijkertijd de achterliggende thema's aan te pakken en op te lossen. Door jou te begeleiden help ik je om jou doel(en) te bereiken en stel ik je in staat aanwezige belemmeringen uit de weg te ruimen. Niet alleen het lichaam wordt zo behandeld maar ook de geest waardoor lichaam en geest weer in balans komen. Door deze holistische complete behandeling kun je voortaan weer sterker en gezonder in het leven staan! Ben jij ook benieuwd naar deze vorm van lichaamstherapie?
Neem dan contact met mij op.

Nascholing

Uiteraard volg ik jaarlijks een aantal bijscholingen en heb ik regelmatig overleg met collega's